RAI Theater

Het sfeervolle RAI Theater is één van de grootste theaterzalen van Amsterdam. Wij bieden u een gevarieerd programma uit binnen- en buitenland met toonaangevende producties.  Het theater combineert comfort en stijl met de nieuwste audiovisuele technologie. Het theater telt 1750 zitplaatsen en is gemakkelijk bereikbaar met openbaar vervoer en met de auto.

Graag verwelkomen wij u vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling in de foyer van ons theater.  

Na de voorstelling kunt u hier nog napraten over de theatervoorstelling onder het genot van een kopje koffie of een drankje. Onze gastvrijheid en de ambiance van het theater vormen een ontspannen aanvulling op uw avond uit.

Wilt u de avond helemaal afmaken? Reserveer dan een tafel in het theaterrestaurant en geniet van het speciale theatermenu. Kom langs en beleef een bijzondere avond uit in het RAI Theater!  

Parkeren

Het RAI Theater beschikt over ruime parkeerfaciliteiten in en rondom de RAI. Voor een bezoek aan het RAI Theater kunt u onder het theater parkeren in parkeergarage P7 of in één van onze andere garages. Bij bepaalde evenementen hanteert Amsterdam RAI een speciaal Parking beleid. Dit heeft voor u als theaterbezoeker geen consequenties; als u aangeeft dat u voor het RAI Theater komt, kunt u altijd parkeren. 

Voor u als theaterbezoeker geldt er een speciaal parkeertarief van € 11,00. U kunt deze uitrijkaart alleen bij de entree van het theater verkrijgen.

Stoelenplan

Theaterdiner

Wilt u er een complete avond van maken? Dan kunt u voorafgaand aan de voorstelling heerlijk dineren in ons Theaterrestaurant, Grand Café. Na het succes van de theaterdiners van vorig seizoen heeft u ook dit jaar de mogelijkheid om van een speciaal theaterdiner te genieten in ons moderne en sfeervolle Grand Café. Er is keuze uit een twee- of driegangenmenu en het kindermenu voor de jonge theaterbezoeker. Tevens is het dit jaar mogelijk om voor een vegetarisch menu te kiezen. Bij het tweegangendiner kunt u kiezen tussen een voor- en hoofdgerecht en een hoofd- en nagerecht.

Hier kunt u online reserveren

Wij verwelkomen u graag in Grand Café. 

Tickets & Reserveringen

Gemakkelijk online uw tickets bestellen? Geen probleem! Klik op "ONLINE bestellen" en kies de voorstelling die u wilt bezoeken.

Heeft u vragen?

Mocht onze site u niet de gewenste informatie bieden, dan kunt u online uw vragen aan ons doorgeven.