Voor het eerst in Nederland!

THE ORIGINAL CUBAN CIRCUS

een magische familiebelevenis

Uniek in zijn soort! Jong en oud raken gefascineerd door de geweldige acrobatiek en aaneenschakeling van adembenemende acts, het enthousiasme en de humor van de artiesten, de prachtige kostuums, de Caribische klanken van het live orkest en het nostalgische Cubaanse decor.

Waar anders dan bij the Original Cuban Circus tref je sprankelende ogen, stralende gezichten en hilarisch gelach van jong en oud in één zaal?! We zijn trots dat de fantastische artiesten uit Cuba in december voor de allereerste keer naar Nederland komen. Een buitengewone show met de beste Cubaanse circus acts nu exclusief te zien in het RAI Theater te Amsterdam.

Proef de onvervalste Caribische sfeer. Met een prachtig Cubaans stadspaleis op de achtergrond en de opzwepende klanken van een live band, brengen de briljante artiesten de meest unieke circus acts.

Het kleurrijke circus is een aaneenschakeling van adembenemende acts, zoals lucht acrobatiek, hilarische Cubaanse clowns, originele fiets en balans acts, Latijn-Amerikaanse vuur en zwaard dans, artiesten dansend op het slappe touw en nog veel meer. Hoogtepunt van de show is de act van de prachtige exotische slangenvrouwen “Trio de Contorcion” zij gingen in Zuid-Amerika al op vele circus festivals met de hoofdprijs aan de haal.

The Original Cuban Circus is een onvergetelijke familiebelevenis. Laat u in de decembermaand inspireren door de magie en de bijzondere Cubaanse charme en humor!

Tickets & Reserveringen

Gemakkelijk online uw tickets bestellen? Geen probleem! Klik op "ONLINE bestellen" en kies de voorstelling die u wilt bezoeken.

Heeft u vragen?

Mocht onze site u niet de gewenste informatie bieden, dan kunt u online uw vragen aan ons doorgeven.